REF: TE-1039

Torrevieja

Appartement te koop

Exclusief wooncomplex in een snelgroeiende woonwijk van Torrevieja. Het complex ligt op minder dan 3 km van de spectaculaire stranden van La Mata en Torrevieja, en op slechts 5 minuten van een groot commercieel gebied, waaronder het Habaneras winkelcentrum, Carrefour hypermarkt, en vele restaurants. Voor sportliefhebbers ligt het indrukwekkende Torrevieja-sportpark op slechts 500 meter van het complex, met voetbal- en multisportvelden, tennis- en padelbanen en een overdekt zwembad.

Het wooncomplex is ontworpen als een klein dorp, met een oppervlakte van 20.000 m2, waarvan 15.000 m2 bestemd is voor gemeenschappelijke ruimten. Het complex wordt in fasen gebouwd en elke fase bevat een groot zwembad in strandstijl voor volwassenen en een voor kinderen, een jacuzzi, prachtige tuingebieden met mediterrane planten en bomen, en voetgangers- en fietspaden. Er komen ook kinderspeelplaatsen, petanquebanen en ondergrondse en openluchtparkeerplaatsen.

Het project presenteert verschillende woningen met verschillende indelingen. Er zijn appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over blokken van twee of drie verdiepingen, en beschikbaar in verschillende modellen: gelijkvloerse modellen met een privétuin; middenvloerse modellen met een groot terras; en penthouses met een privésolarium. Alle appartementen hebben een ruime open woonkamer met een combinatie van woonkamer, eethoek en keuken, met grote ramen die uitkomen op een terras. Deze appartementen zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming in de badkamers, LED-verlichting in de badkamers en keuken, een berging en een eigen parkeerplaats met pre-installatie voor een oplaadstation voor elektrische auto's. De begane grond modellen hebben kunstgras in de tuinen. De modellen op de bovenste verdieping hebben een barbecue en een buitendouche op het solarium.

Er zijn ook halfvrijstaande villa's, met 3 slaapkamers en 3 badkamers, verdeeld over twee verdiepingen plus een privésolarium. De begane grond is open, met grote ramen die leiden naar de buitenruimte, met een groot terras en een pergola overdekte parkeerplaats. Op de begane grond bevinden zich een slaapkamer en een badkamer. De eerste verdieping bestaat uit een en-suite slaapkamer en de hoofdslaapkamer met eigen badkamer, kleedruimte en terras. De interne trap leidt naar het solarium. Al deze woningen zijn voorzien van airconditioning, een handdoekenverwarmer en vloerverwarming in de badkamers, LED-verlichting in de badkamer en keuken, kunstgras in de tuin, pre-installatie voor een jacuzzi op het solarium en een parkeerplaats op het terrein met pre-installatie voor een oplaadstation voor elektrische auto's. Voor een meerprijs en afhankelijk van het model en het stadium van de bouw, is het mogelijk om een zwembad in de tuin te bouwen.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woonoppervlakte
69m²

Functies

Terras
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
€ 237.000