REF: GI-983-GF

Torrevieja

Appartement te koop

Nieuw appartementencomplex op slechts 200 meter van het strand in La Veleta, een rustige woonwijk tussen de gemeenten Torrevieja en Orihuela Costa. Op loopafstand van het complex is een breed scala aan dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten, postkantoor, banken, winkels, bars en restaurants. Er zijn ook twee indrukwekkende openluchtwinkelcentra op 10 minuten rijden van het complex. Dankzij het milde mediterrane klimaat is het mogelijk om te genieten van vele buitenactiviteiten, zoals golf, tennis/padel en watersporten op de vele stranden met blauwe vlag.

Het appartementencomplex bestaat uit appartementenblokken met twee verdiepingen en biedt appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, in verschillende modellen: begane grond met een grote tuin; of bovenste verdieping met privésolarium. Beide modellen hebben een open woonkamer, eetkamer en keuken, die uitkomt op een terras. Voor een meerprijs is het mogelijk om een zwembad aan te leggen in de tuin van de appartementen op de begane grond, of een jacuzzi te installeren op het solarium van de appartementen op de bovenste verdieping.

De gemeenschappelijke ruimtes bieden een mediterrane sfeer, met tuinen rondom een groot zwembad voor volwassenen en kinderen. Om 'duurzaam leven' te bevorderen worden de tuingebieden beplant met lokale planten en palmbomen, waardoor er minder water wordt verbruikt. Er is ook fitnessapparatuur voor buiten beschikbaar voor bewoners, en een ondergrondse parkeergarage.

De appartementen hebben een minimalistisch ontwerp en zijn voorzien van airco, vloerverwarming in de badkamers, inbouwkasten, elektrische rolluiken en een parkeerplaats.

.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
98m²

Functies

Terras
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Zeezicht
€ 285.000