REF: TFS-NH010

Santa Cruz Tenerife

Appartement te koop

Nieuw en spectaculair penthouse met panoramisch uitzicht in Guía de Isora**

Dit indrukwekkende penthouse van bijna 100 m2 is gloednieuw en biedt een panoramisch uitzicht op de zee en de open lucht van Tenerife. Met twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één en suite, allemaal verdeeld over dezelfde verdieping, beschikt deze woning over een volledig uitgeruste open keuken en een ruime woonkamer met toegang tot het terras waar u van de zon en de zee kunt genieten. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot een ander zijterras met een balkon.

Het gebouw, uitgerust met een lift en goed onderhouden, omvat geen parkeerplaats, maar de mogelijkheid om een aparte parkeerplaats te kopen is beschikbaar tegen de prijs van het penthouse.

Met een maandelijkse gemeenschapsbijdrage van €100 en een jaarlijkse onroerendezaakbelasting (IBI) van €140 biedt dit gebouw, voltooid in 2012 en nooit bewoond, een unieke kans om een stijlvol huis te bezitten met ongeëvenaard uitzicht.

Guía de Isora, een kustjuweel in Tenerife, betovert met zijn charme tussen de zee en de heuvels. Met uitzicht op de Atlantische Oceaan en de majestueuze Teide biedt deze Canarische hoek een ideaal klimaat. Kasseien onthullen eeuwenoude verhalen, en een levendig plein weerspiegelt de lokale authenticiteit. De gastronomie biedt authentieke Canarische lekkernijen. Met unieke woonmogelijkheden, van moderne appartementen tot huizen met uitzicht op zee, nodigt Guía de Isora u uit om de rust van authentiek Tenerife te ontdekken, waar natuur en cultuur samensmelten tot een unieke ervaring.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
92m²
€ 295.000