REF: WH-928

San Pedro del Pinatar

Appartement te koop

Nieuw appartementencomplex in San Pedro del Pinatar, in het hart van de Costa Cálida. Alle noodzakelijke dagelijkse diensten zijn op loopafstand, evenals sportfaciliteiten en verschillende golfbanen zijn op slechts een kleine afstand rijden te vinden. Het complex ligt op minder dan 3 km van het strand El Mojón, en tegenover het natuurreservaat Las Salinas de San Pedro, perfect om te wandelen en fietsen. Het gebied heeft een indrukwekkend snelwegennet dat snel verbinding maakt met andere grote steden, zoals Murcia, Cartagena en Alicante. De luchthaven van Murcia ligt op slechts 35 minuten rijden en de internationale luchthaven van Alicante op 50 minuten.

Het complex biedt moderne appartementen met 2 en 3 slaapkamers in verschillende ontwerpen. De appartementen op de begane grond en de middelste verdieping hebben een ruim terras en appartementen op de bovenste verdieping hebben een eigen solarium met buitenkeuken. De appartementen hebben 2 badkamers en een open ontwerp van de woonkamer, eethoek en keuken. 

Alle appartementen beschikken over volledig uitgeruste badkamers en keuken, witgoed, installatie voor gekanaliseerde warme/koude airconditioning, een zeer energie-efficiënt aerothermisch systeem, ingebouwde kasten met vouwdeuren, en een parkeerplaats met pre-installatie voor een oplaadstation voor elektrische auto's.

Het complex beschikt over een infitnity zwembad met warmtepomp en een tuin met kunstgras.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
84m²

Functies

Terras
Gemeenschappelijk zwembad
Prive parkeerplaats
Berging
€ 239.000