REF: SV-855

San Miguel de Salinas

Appartement te koop

Nieuw appartementencomplex in een woonwijk van San Miguel de Salinas. Een modern complex op loopafstand van het stadscentrum, waar alle dagelijkse voorzieningen beschikbaar zijn, zoals supermarkten, banken, een medisch centrum, bars en restaurants enz. Het is perfect gelegen tussen de steden Torrevieja en Orihuela Costa, en is slechts 15 minuten ' rijden van hun prachtige stranden, evenals het fantastische winkelcentrum Zenia Boulevard. Dit gebied staat ook bekend om zijn vier kampioenschapsgolfbanen, Villamartín, Las Ramblas, Real Club de Golf Campoamor en Las Colinas Golf, die allemaal binnen een straal van 10 km van het complex liggen. De snelwegen A-70 en AP-7 zijn dichtbij, waardoor de internationale luchthaven van Alicante gemakkelijk in 45 minuten te bereiken is. Gezien de locatie en kenmerken vormen deze appartementen een fantastische investeringsmogelijkheid.

Het complex biedt moderne appartementen met 2 en 3 slaapkamers, beschikbaar in verschillende modellen, zoals begane grond appartementen met privétuin, begane grond appartementen met terras, tussenliggende verdiepingen en penthouses met grote terrassen, vooral groot in de hoekmodellen. Alle woningen hebben een open leefruimte, die de keuken, eetkamer en woonkamer combineert in een grote ruimte met grote raampartijen die toegang geven tot de buitenruimte. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer met toegang tot het terras.

Het wooncomplex is volledig afgesloten en biedt grote groene zones, een groot gemeenschappelijk zwembad, kinderbad en kinderspeelplaats.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
68m²

Functies

Terras
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
€ 264.900