REF: AT-526

San Javier

Schakelwoning te koop

Deze rijwoningen in Altaona Golf en Country Village zijn perfect om de mediterrane levensstijl te omarmen. Vrolijke, zonnige huizen ontworpen met een buitenleven in gedachten, waarbij hedendaagse architectuur wordt gecombineerd met de warmte en schoonheid van fijne materialen. De huizen zijn gerangschikt op verschillende niveaus met percelen van 135 m² tot 190 m² met een optioneel privé zwembad. De woningen zijn omgeven door voor- en achtertuinen.

Deze moderne rijwoning heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime hal en een open keuken met een gezellige woon-eetkamer op het gelijkvloers. Er is een groot solarium van 71 m² op de eerste verdieping. De perceel grootte is 144,6 m².

Altaona is gekozen vanwege de perfecte locatie omdat het slechts 12 km rijden is van het centrum van de charmante stad Murcia, een gastvrije stad met alle voorzieningen. Altaona Golf and Country Village ligt aan de voet van het natuurpark Sierra de Carrascoy en Valley. De plaats is handig omdat alles wat u nodig heeft voor uw dagelijks leven bij de hand is: plaatsen om te bezoeken als winkelcentra, bars, restaurants. De belangrijkste zijn La Arrixaca ziekenhuis-10 min, Internationale luchthaven (Corvera)-10 min, El limonar int.school-10min; De stad Murcia ligt op 12 minuten rijden, de stad Cartagena ligt op 25 minuten rijden. De belangrijkste diensten zijn: San Javier Jazz Town-15 min, La Ribera Beach-17 min, Dos Mares winkelcentrum-20 min, Cabo de Palos vuurtoren, La Manga Beach-35 min. Het is een geweldige plek voor mensen die graag golfen. Er is een golfproshop, evenals een fitnessruimte en paddle- en tennisbanen in de buurt van het plein. Het complex heeft een SPA voor het gebruik van bewoners en een driving range waar u uw swing kunt perfectioneren. Prijzen beginnen vanaf 220.000 euro. Rijwoningen met 3 slaapkamers beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
76m²

Functies

Privé zwembad
Dakterras
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
Prive parkeerplaats
€ 220.000