REF: MH-938

San Fulgencio

Villa te koop

Nieuw complex van vrijstaande villa's, gelegen in het dorp San Fulgencio, aan de Costa Blanca Zuid. Het gebied biedt alle dagelijkse benodigdheden, zoals supermarkten, banken, winkels, bars en restaurants, evenals een medisch centrum. Het is ideaal gelegen, met fantastische stranden, recreatie- en sportfaciliteiten, op slechts 10 minuten rijden met de auto. Het is ook perfect voor natuurliefhebbers, met het Parque Natural de Hondo op loopafstand van het complex.

De woningen zijn verdeeld over één verdieping, plus een solarium, met de mogelijkheid van een privézwembad in de tuin. Gebouwd met grote ramen waardoor het daglicht elke hoek verlicht, 3 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken die aansluit op de woonkamer en aangelegde buitenkant.

Deze gelijkvloerse villa´s met solarium zijn gebouwd met grote ramen waardoor het daglicht elke hoek verlicht en een zeer open ruimtelijk gevoel geeft in de ruime woonkamer met open keuken die aansluit op de tuin met mogelijkheid voor privézwembad. De villa´s hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan één ensuite.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
127m²

Functies

Terras
Tuin
Dakterras
€ 299.900