REF: PL-948-GF

Pilar de la Horadada

Appartement te koop

Nieuw appartementencomplex in een woonwijk van Pilar de la Horadada, aan de Costa Blanca. Deze Spaanse stad biedt een verscheidenheid aan dagelijkse diensten en voorzieningen, zoals supermarkten, bars en restaurants, scholen, een medisch centrum enz., evenals het fantastische gemeentelijke sportpark, met een binnenzwembad, voetbalvelden, tennis- en padeltennisbanen , en een fitnesscentrum. De winkelcentras Dos Mares en Zenia Boulevard liggen beide op maar 15 minuten afstand en bieden een grote verscheidenheid aan vrijetijds- en amusementsactiviteiten. Voor liefhebbers van het buitenleven ligt het fantastische strand Las Higuericas op slechts 3 km van het complex, dat in 15 minuten fietsen te bereiken is. Deze omgeving is ook zeer geschikt voor vele buitenactiviteiten zoals fietsen, wandelen,diverse watersporten en een ruime keuze aan golfbanen op minder dan 20 minuten rijden van dit schitterende complex.

Dit complex biedt appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, beschikbaar in verschillende modellen. De appartementen op de begane grond hebben alle hun eigen tuin en patio en op de bovenste verdieping hebben ze alle hun eigen solarium.

 De living combineert de woonkamer, keuken en eetkamer tot een grote open ruimte, die uitkomt op het terras. De appartementen kunnen aangepast worden, met een keuze aan afwerkingen. Alle zij voorzien van witgoed, pre-installatie voor airconditioning via kanalen, pre-installatie voor een gemotoriseerde luifel op het terras, en pre-installatie voor een wasmachine, evenals een parkeerplaats.Het gemeenschapsgebied is afgesloten, waardoor volledige veiligheid en privacy voor de bewoners wordt gegarandeerd. De prachtige gemeenschappelijke buitenruimte bied  een groot zwembad, aangelegde tuinen met inheemse planten, met een laag waterverbruik en een gemeenschappelijke parkeerplaats.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
80m²

Functies

Terras
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
€ 215.000