REF: TT-925

Pilar de la Horadada

Villa te koop

Designer villa's in Pilar de la Horadada, op slechts 5 minuten rijden van het strand. Een Spaanse stad aan de Costa Blanca Zuid, met een uitgebreide selectie van dagelijkse diensten die het hele jaar door beschikbaar zijn, zoals supermarkten, winkels, bars en restaurants, evenals een medisch centrum. Ook is er een ruime keuze aan sportfaciliteiten, zoals een binnenzwembad, tennisbanen, voetbalvelden en nog veel meer. Het kustgebied van de stad staat bekend als Torre de la Horadada, met prachtige witte zandstranden.

Het project biedt villa's met 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over één of twee niveaus. De woonkamer combineert de open keuken met de woon- en eetkamer en loopt uit op het terras en de tuin. De hoofdslaapkamer, in de gelijkvloerse villa, heeft een eigen badkamer en inloopkast. Terwijl de hoofdslaapkamer, in de villa met twee verdiepingen, zich op de eerste verdieping bevindt en een eigen badkamer en een terras heeft met uitzicht op de tuin. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een zwembad in de tuin aan te leggen.

De villa's zijn ontworpen met het oog op energiezuinigheid en gebouwd met hoogwaardige materialen. Elke villa is voorzien van pre-installatie voor airconditioning via kanalen, inbouwkasten en parkeergelegenheid op het terrein.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
121m²

Functies

Terras
Tuin
Zeezicht
€ 349.500