REF: CR-1077-2D

Pilar de la Horadada

Appartement te koop

Nieuw wooncomplex met moderne appartementen in Pilar de la Horadada. In de stad zijn alle dagelijkse benodigdheden aanwezig, zoals supermarkten, winkels, bars en restaurants, banken, apotheken en een medisch centrum. Het indrukwekkende gemeentelijke sportcentrum beschikt over een groot binnenzwembad, tennis- en paddle-tennisbanen, voetbalvelden en een fitnessruimte. Voor liefhebbers van het buitenleven liggen de prachtige stranden van Torre de la Horadada en de jachthaven op slechts 10 minuten rijden met de auto, evenals diverse golfbanen binnen een straal van 15 minuten. Het gebied is perfect gelegen tussen de luchthavens van Murcia en Alicante, die respectievelijk 40-55 minuten verwijderd zijn.

Het complex omvat moderne appartementen in diverse modellen: begane grondmodellen met 2 slaapkamers en grote terrassen; modellen op de bovenste verdieping met 2 of 3 slaapkamers en een privésolarium; en bovenste verdieping appartementen op twee verdiepingen met 3 slaapkamers en twee terrassen. Alle appartementen hebben een grote open woonkamer, waarbij de keuken, het eetgedeelte en de woonkamer in één ruimte zijn gecombineerd met grote ramen die uitkomen op het terras. De hoofdslaapkamer heeft bij alle modellen een en-suite badkamer en toegang tot een terras.

Deze appartementen op het zuiden zijn comfortabel en functioneel en beschikken over pre-installatie van airconditioning met kanalen, een individueel aerothermisch systeem, inbouwkasten, buitenverlichting en een parkeerplaats.

De gemeenschappelijke ruimte omvat een groot zwembad, dat zich uitstrekt over de gehele gemeenschappelijke tuin.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
92m²
€ 239.900