REF: PS-912-MF

Orihuela Costa

Appartement te koop

Nieuw appartementencomplex in Los Dolses, een woonwijk van Orihuela Costa, tussen Villamartín Golf en Playa Flamenca. Het complex wordt omgeven door een breed scala aan commerciële gebieden, met supermarkten, bars en restaurants, banken en kappers. Het is 5 minuten rijden naar het fantastische winkelcentrum Zenia Boulevard en het is slechts een korte wandeling naar de lokale zaterdagmarkt. De fantastische stranden van Orihuela Costa, zoals Playa Flamenca en La Zenia, liggen op een klein eindje rijden van het complex. Voor liefhebbers van het buitenleven zijn er 3 golfbanen binnen een straal van 10 km en het gemeentelijk sportcentrum ligt op slechts 5 minuten afstand, met voetbalvelden, een binnenzwembad en andere faciliteiten.

Het complex omvat appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, die beschikbaar zijn in verschillende modellen, op de begane grond met een eigen tuin en terras, tussenverdieping met een overdekt terras en penthouses met een dakterras en gegarandeerd zeezicht. Alle modellen hebben een open woonkamer, eetkamer en keuken, met een kleine wasruimte naast de keuken. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer en komt uit op het terras. De penthouse-modellen hebben een interne trap die leidt naar het dakterras, waar al een houten pergola is geïnstalleerd, en pre-installatie voor een zomerkeuken.

De appartementen zijn voorzien van airconditioning, witgoed, inbouwkasten, een basis Smart Home-systeem en een eigen parkeerplaats met pre-installatie voor een laadstation.

Het complex biedt uitzonderlijke gemeenschappelijke voorzieningen, zoals aangelegde tuinen, een zwembad voor volwassenen en voor kinderen, een zwembadgedeelte in strandstijl met buitendouches, een kinderspeeltuin, fitnessapparatuur buiten, fietsenstalling en een ondergrondse parkeergarage. Binnen het centrale zwembadgedeelte is een selectie van binnenfaciliteiten beschikbaar, zoals toiletten, een sauna en een feestzaal. Alle tuinruimtes zullen kunstgras hebben, evenals bomen en planten die inheems zijn in het gebied, wat het waterverbruik en de onderhoudskosten zal verlagen.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
94m²

Functies

Terras
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
€ 229.800