REF: IZ-901

Montemar

Villa te koop

Exclusieve villa in de urbanisatie Montemar, in Algorfa. Op korte afstand van de prachtige golfbaan La Finca, met slechts een straat oversteken heeft u al zijn diensten en vrijetijdsaanbiedingen binnen handbereik. Algorfa is een stad die zijn traditionele karakter en charme behoudt en zich tegelijkertijd aanpast aan de moderne levensstijl van deze tijd. Het ligt op een paar minuten rijden van Ciudad Quesada en Almoradí, waar we alle noodzakelijke diensten van dag tot dag vinden. De prachtige stranden van Guardamar del Segura liggen op 20 minuten afstand.

Deze ontwikkeling biedt een vrijstaande villa gebouwd op een perceel van 600m2 en bestaat uit 3 slaapkamers en 3 badkamers, open woon/eetkamer verbonden met de moderne keuken, met directe toegang tot de tuin/zwembad. De woning is ontworpen in een moderne en exclusieve stijl, waarbij alle ruimtes optimaal zijn benut en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Inclusief pre-installatie van airconditioning, installatie van warm water door middel van fotovoltaïsche energie en buitenverlichting.

Een ideale gelegenheid voor wie op zoek is naar een uitzonderlijk huis in een rustige omgeving zonder afstand te doen van het vrijetijdsaanbod en de nodige diensten.

Algemeen

Woonoppervlakte
240m²

Functies

Terras
Privé zwembad
Tuin
Prive parkeerplaats
Veranda
€ 795.000