REF: GM-973-TF

Los Narejos

Appartement te koop

Nieuw appartementencomplex in een rustige woonwijk van San Javier aan de kust van Murcia. Deze woonwijk ligt dichtbij een grote verscheidenheid aan dagelijkse benodigdheden die het hele jaar door geopend zijn, zoals supermarkten, winkels, bars en restaurants. Het ongelooflijke strand aan de Mar Menor biedt een ruime selectie aan wateractiviteiten, en is ook niet ver gelegen van een ruim aanbod van diverse golfbanen. Het fantastische wegennetwerk maakt het gebied gemakkelijk bereikbaar en verbindt het met de grote steden Murcia, Cartagena en Alicante.

Het complex biedt appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers in drie modellen: begane grond met groot terras of privétuin, appartementen op de midden verdieping met ruime terrassen, of penthouses met een privésolarium. Alle appartementen  hebben een open woonkamer, eetkamer en keuken, die uitkomen op een terras op het zuidoosten. Elk appartement biedt een zekere mate van maatwerk en omvat pre-installatie voor airconditioning, elektrische zonwering, inbouwkasten en een parkeerplaats.

De gemeenschappelijke ruimte bevindt zich in het centrum van het complex, met een groot zwembad voor volwassenen en kinderen, prachtige groene zones, een kinderspeelplaats, een barbecue-plaats en een ondergrondse parkeergarage.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
99m²

Functies

Terras
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
€ 270.000