REF: SO-885

Las Colinas

Villa te koop

Prachtige moderne villa met prachtig uitzicht op de volle natuur gelegen in Las Colinas Golf.

Las Colinas Golf en Country Club bevinden zich aan de Spaanse Middellandse Zeekust, ten zuiden van Alicante. Dit exclusieve gebied biedt woningen geïntegreerd in de natuur met meer dan 200.000 m 2 natuurgebied waardoor u zich een wereld apart voelt. Het is de ideale plek om te genieten van een gezonde mediterrane levensstijl. Uitzonderlijk klimaat en eersteklas services zijn bij talloze gelegenheden erkend als het "Leading Villa Resort in Spain and Europe" door de prestigieuze World Travel Awards.

Er is de kampioenschapsgolfbaan, die is uitgeroepen tot "Beste golfbaan van Spanje". Las Colinas Golf en Country is een unieke natuurlijke omgeving, die u een enorm scala aan diensten biedt, zoals Las Colinas sport- en gezondheidsclub met een fitnessruimte en een prachtig zwembad, een racketclub om te tennissen, paddletennis, voetbal of basketbal te spelen. Hier kun je ook genieten van de beste Mediterrane keuken.

De elegante villa biedt ruimte en functionaliteit in elk van de kamers van het huis en garandeert zo de exclusieve mediterrane levensstijl. Grote raampartijen maken de woning licht, waardoor u het hele jaar door volop kunt genieten van het zonlicht.

Het pand combineert 4 slaapkamers, 4/5 badkamers, een lichte eethoek en een open keuken. Buiten vindt u een ontspanningsruimte met een zwembadzone waar u kunt genieten van het mediterrane klimaat en het uitzicht op het bos.

Er zijn 2 bergingen en parkeerplaatsen.

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
4
Woonoppervlakte
290m²

Functies

Terras
Privé zwembad
Tuin
Prive parkeerplaats
Berging
€ 2.060.000