REF: SO-883

Las Colinas

Villa te koop

Exclusieve villa met kristallen muren gelegen in Las Colinas Golf met prachtig uitzicht op het bos en de golfbaan.

Las Colinas Golf en Country Club ligt aan de Spaanse Middellandse Zeekust, ten zuiden van Alicante. Dit exclusieve gebied biedt woningen geïntegreerd in de natuur met meer dan 200.000 m2 natuurgebied waardoor u zich een wereld apart voelt. Het is de ideale plek om te genieten van een gezonde mediterrane levensstijl. Uitzonderlijk klimaat en eersteklas services zijn bij talloze gelegenheden erkend als het "Leading Villa Resort in Spain and Europe" door de prestigieuze World Travel Awards.

Er is de kampioenschapsgolfbaan, die is uitgeroepen tot "Beste golfbaan van Spanje". Las Colinas Golf en Country is een unieke natuurlijke omgeving, die u een enorm scala aan diensten biedt, zoals Las Colinas sport- en gezondheidsclub met een fitnessruimte en een prachtig zwembad, een racketclub om te tennissen, paddletennis, voetbal of basketbal te spelen. Hier kun je ook genieten van de beste Mediterrane keuken.

De stijlvolle woning is gelijkvloers gebouwd en bestaat uit 3 ruime slaapkamers, 3 badkamers en een zithoek met moderne keuken. Grote raampartijen zorgen voor veel zonlicht, gelegen op het westen en zuidwesten. Er is een privé zwembad en een parkeerplaats. Sommige villa's hebben een souterrain.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
162m²

Functies

Terras
Privé zwembad
Tuin
Prive parkeerplaats
Berging
€ 1.425.000