REF: SO-880

Las Colinas

Villa te koop

Deze prachtige villa is gelegen in een natuurlijke en prachtige omgeving van Las Colinas Golf.

Las Colinas Golf and Country ligt aan de Spaanse Middellandse Zeekust, ten zuiden van Alicante. Dit exclusieve gebied biedt huizen geïntegreerd in de natuur met meer dan 200.000 m2 natuurgebied waardoor u zich in een andere wereld voelt. Het is de ideale plek om te genieten van een gezonde mediterrane levensstijl. Uitzonderlijk klimaat en eersteklas services zijn bij talloze gelegenheden erkend als het "Leading Villa Resort in Spanje en Europa" door de prestigieuze World Travel Awards.

Er is de kampioenschapsgolfbaan, die is uitgeroepen tot "Beste golfbaan van Spanje". Las Colinas Golf en Country is een unieke natuurlijke omgeving, die u een enorm scala aan diensten biedt, zoals Las Colinas sport- en gezondheidsclub met een fitnessruimte en een prachtig zwembad, een racketclub om te tennissen, paddletennis, voetbal of basketbal te spelen. Hier kun je ook genieten van de beste Mediterrane keuken.

Dit ongelooflijke huis is gebouwd op een enorm perceel met een zwembad, 2 bergingen, een tuin met veel groene planten en palmbomen, en een parkeerplaats. Het bestaat uit 3 ruime slaapkamers, 3 badkamers, een keuken en een woonkamer.

De grote ramen in de woonkamer komen uit op een terras en een zwembad. Villa's met grotere percelen, met 4 slaapkamers en 4-5 badkamers zijn beschikbaar.

Deze prachtige villa is gebouwd met materialen van topkwaliteit en staat voor elegantie en exclusiviteit. Aarzel niet ons te contacteren voor meer details.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
129m²

Functies

Terras
Privé zwembad
Tuin
Garage
Prive parkeerplaats
Berging
€ 817.000