REF: GS-868

Las Colinas

Villa te koop

Deze exclusieve villa met 3 slaapkamers is gelegen op een van de meest aantrekkelijke percelen van Las Colinas Golf en Country Club.

Op het gelijkvloers treft u een ruime hal met trap naar het souterrain en een open woongedeelte met keuken van ruim 60 m². Op dezelfde verdieping heeft u toegang tot 2 enorme terrassen aan beide zijden van de woonkamer. De kamer is vol natuurlijk licht door de grote schuiframen die een bijzondere verbinding met buiten creëren. Achter de keuken bevindt zich een berging, een gastentoilet en een hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer.

In de onderbouw vindt u 2 slaapkamers en een multiroom die kan worden omgebouwd tot een 3e slaapkamer. Beide slaapkamers hebben een en-suite badkamer. De slaapkamer en de multiroom hebben toegang tot een terras met prachtig uitzicht op de golfbaan

Het pand heeft een enorm perceel met terrassen die uitkijken op het schilderachtige natuurlijke landschap. Er is een privézwembad en een parkeerplaats.

Las Colinas Golf is een perfecte plek voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige en natuurlijke plek én uiteraard om te golfen!

En toch het is slechts 10 minuten rijden naar het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer details en informatie.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
177m²
€ 1.750.000