REF: TW-896-MF

La Mata

Appartement te koop

Nieuw wooncomplex van moderne appartementen op een toplocatie, 800m van het strand in La Mata aan de Costa Blanca Zuid. Het complex ligt zeer dicht bij een groot commercieel gebied, met een supermarkt, winkels, bars en restaurants. Het centrum van Torrevieja ligt op een klein eindje rijden van het complex, met een grotere keuze aan diensten en voorzieningen, evenals de indrukwekkende gemeentelijke sportfaciliteiten met een binnenzwembad, tennis- en paddle-tennisbanen, voetbalvelden enz. De fantastische winkels van Habaneras en Zenia Boulevard centra zijn respectievelijk 15 - 25 minuten verwijderd. Er zijn verschillende golfbanen binnen een straal van 30 minuten.

Moderne appartementen, verdeeld over verschillende blokken van elk zes verdiepingen, beschikbaar in verschillende modellen: modellen op de begane grond met een eigen tuin; modellen op de middelste verdieping met een groot terras; en penthouses met 3 slaapkamers en een eigen solarium. Alle appartementen hebben een open woonkamer, eetkamer en keuken, die uitkomt op een terras op het zuidoosten. Afhankelijk van de hoogte genieten bepaalde appartementen van een prachtig uitzicht op zee. De appartementen kunnen naar wens worden aangepast en zijn voorzien van airconditioning met warm/koude mode, inbouwkasten en een parkeerplaats. De appartementen met tuin hebben kunstgras en directe toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes.

Dit complex is volledig gesloten en biedt de bewoners een veilige en besloten omgeving. De gemeenschappelijke ruimtes omvatten twee zwembaden, een kinderbad, een fitnessruimte, een sportgedeelte met een spa, een kinderspeelplaats, fietsenstallingen en parkeerplaatsen in de open lucht.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
78m²

Functies

Terras
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
€ 255.000