REF: RS-123

La Mata

Appartement te koop

Dit mooie appartement ligt in La Mata, op slechts een honderdtal meters wandelen naar het populaire strand, het appartementencomplex heeft geweldige gemeenschappelijke ruimtes met een zwembad en groene zones.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 78m² en is gelegen in het midden van een blok van drie verdiepingen, in het gebouw is geen lift aanwezig.Het bestaat uit twee slaapkamers met inbouw kasten, een badkamer, een woonkamer, een volledig ingerichte open keuken, een glazen terras met eethoek en een wasruimte.

Er is airconditioning, een open haard en er is een vergunning voor vakantieverhuur.

La Mata maakt deel uit van Torrevieja, een populaire stad aan de Costa Blanca zuid waar je parken, een jachthaven, stranden, winkelcentra, avondmarkt, een kermis, winkels, supermarkten, restaurants, bars en nog veel meer vindt. Torrevieja biedt ook een verscheidenheid aan activiteiten, en aan de rand van de stad vind je naast een groot sportcomplex ook een bowlingbaan en een groot waterpark.

In het centrum van La Mata vind je het prachtige strand dat in verbinding staat met het bekende 9 kilometer lange strand van Guardamar.

La Mata is een ideale plek voor zowel vakantie als permanente bewoning. De zomers zijn altijd zonnig en warm, terwijl de winters mild zijn en het gebied een gemiddelde temperatuur heeft van 20 graden. Torrevieja ligt dicht bij twee grote zoutmeren die een zuiverend effect hebben op de lucht en het gebied een bijzonder gunstige omgeving voor de gezondheid geven. Het klimaat heeft vooral een positief effect op mensen met astma, allergieën, reuma en huidziekten. Volgens de medische wetenschap is het gebied dankzij de zoutmeren een van de gezondste plekken ter wereld om te wonen.

Er zijn een aantal golfbanen in de buurt en binnen een straal van 15 kilometer vindt u La Marquesa, Las Colinas, La Finca, Las Ramblas, Villamartín, Lo Romero, Vistabella, Campoamor en Greenlands Golf.

La Mata ligt op ongeveer 30 minuten rijden van het vliegveld in Alicante, vanuit Torrevieja kan men gemakkelijk de grote steden in de omgeving bereiken via de snelweg A-7 of de kustweg N-332, zoals Elche, Alicante, Valencia, Murcia en Cartagena om er maar een paar te noemen.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woonoppervlakte
78m²

Functies

Terras
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
€ 175.000