REF: OH-1034

Konia

Villa te koop

Nieuw en uniek project van uitstekende villa's in de prachtige stad Konia, een buitenwijk in het Paphos District van Cyprus, gelegen op 3 km ten oosten van Paphos. Konia is een traditioneel dorp met een immens uitzicht, van waaruit je met gemak helemaal tot aan de stad Pafos kunt kijken, want het dorp ligt op slechts een paar kilometer afstand van het stadscentrum van Paphos. Gebouwd op een berghelling en op een prachtige locatie, is het vandaag de dag een plek die zowel door de lokale bevolking als door buitenlanders wordt omarmd. 

De villa's zijn gebouwd op twee verdiepingen en bestaan uit een open woonkamer, moderne keuken, wasruimte en 3 badkamers. Vanuit de eetkamer heb je toegang tot het zwembad en de barbecueplaats, terwijl de woonkamer toegang heeft tot een overdekt terras. Elke slaapkamer heeft een eigen terras en op het dak bevindt zich een daktuin. 

Deze woningen zijn voorzien van een fotovoltaïsch systeem, vloerverwarming en een alarmsysteem. Het zwembad is niet inbegrepen maar kan worden geplaatst, neem contact met ons op voor meer informatie.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
164m²

Functies

Terras
Tuin
Dakterras
€ 525.000