REF: tfs-nh 014

Golf del Sur

Appartement te koop

Als je op zoek bent naar iets voor persoonlijk genot en ook als investering, maar je wilt je nergens zorgen over maken behalve ervan genieten, dan is dit je kans.

We presenteren appartementen met 1 en 2 slaapkamers in het hart van Costa Adeje, in het gewilde Ramada Residence by Wyndham.

Het hebben van een woning in dit complex helpt je alles te vergeten en tegelijkertijd te genieten van alle diensten die het resort biedt voor je verblijf.

Het stelt de eigenaar in staat om 45 dagen per jaar van hun eigendom te genieten, en de rest van het jaar zullen ze het voor je verhuren en perfect onderhouden.

Gezien zijn goede reputatie, garanderen ze een jaarlijks rendement van 5%.

De appartementen worden volledig gerenoveerd en volledig gemeubileerd opgeleverd met alles wat een gast of jij nodig zou kunnen hebben tijdens je verblijf.

Het resort beschikt over een gemeenschappelijk zwembad, een zwembadbar, een receptie, een conciërge, een speeltuin, een recreatiegebied, enz.

Het is een geweldige kans om je eigen huis met hoteldiensten te hebben in het zuiden van Tenerife tegen deze ongelooflijke prijzen.

De prijzen variëren naar gelang de vierkante meters en de locatie binnen het complex, we hebben studio's, eenkamerappartementen en tweekamerappartementen beschikbaar.

Prijzen beginnen bij € 190.000.

Algemeen

Slaapkamers
1
Badkamers
1
Woonoppervlakte
45m²

Functies

Terras
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeubileerd
€ 210.000