REF: GL-954

Finestrat

Villa te koop

Stelt u zich eens voor: een weergaloze luxe villa in het betoverende Finestrat, waar moderne grandeur en natuurlijke schoonheid samenkomen. Deze adembenemende woning biedt niet alleen uitzonderlijk comfort, maar ook een overvloed aan esthetiek en functionaliteit.

Genesteld op een uitgelezen locatie, domineert deze villa met zeezicht en een overloopzwembad het landschap en biedt het een panoramisch uitzicht op de glinsterende Middellandse Zee. Vanaf het moment dat u de villa betreedt, wordt u begroet door een overvloed aan natuurlijk licht dat de lichtrijke leefruimte binnenvloeit, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en sereniteit ontstaat.

De moderne open keuken is een symbool van eigentijdse elegantie en praktische luxe. Met strakke lijnen, hoogwaardige apparatuur en een doordacht ontwerp, is dit de ideale plek om te koken, te socializen en te genieten van culinaire hoogstandjes.

Met drie royale slaapkamers biedt deze villa een oase van rust en privacy. Elke slaapkamer is doordrenkt van verfijning en comfort, terwijl de drie en-suite badkamers een gevoel van weelde en gemak bieden. Het toegevoegde gastentoilet verhoogt het gemak nog verder, waardoor deze villa perfect is voor gastvrije familie en vrienden.

De toewijding aan duurzaamheid en ecologisch bewustzijn komt tot uiting in de aanwezigheid van zonnepanelen, waardoor u niet alleen bijdraagt aan een groenere toekomst, maar ook geniet van lagere energiekosten.

En er is meer: een ruime garage voor twee auto's biedt niet alleen bescherming voor uw voertuigen, maar ook extra opslagruimte.

Maar wat deze villa echt onvergetelijk maakt, is de buitenruimte. Het overloopzwembad lijkt naadloos over te gaan in de azuurblauwe horizon, terwijl de uitgestrekte terrassen uitnodigen tot ontspanning en entertainment. Hier kunt u genieten van het mediterrane klimaat, van zonsopgang tot zonsondergang, terwijl u wordt omringd door de prachtige natuurlijke schoonheid van Finestrat.

In deze exclusieve luxe villa komen modern design, luxueus comfort en adembenemende omgeving samen om een levensstijl van ongeëvenaarde pracht te creëren. Hier bent u verzekerd van niet alleen een huis, maar een meesterwerk van leven en verfijning. Welkom thuis.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
201m²

Functies

Terras
Privé zwembad
Tuin
Garage
Berging
Kelder
Zeezicht
€ 940.000