REF: CM-1180-3D

El Raso

Appartement te koop

Uniek project van toeristische appartementen gelegen in El Raso, Guardamar del Segura. Een bevoorrechte locatie, naast het natuurpark La Mata, een beschermd natuurgebied voor een verscheidenheid aan vogelkolonies, met daaromheen een prachtige roze zoutlagune met wandel- en fietsroutes. Door de ligging van dit project kunnen bewoners genieten van het prachtige uitzicht op het park en de omliggende omgeving. Deze woonwijk van de Costa Blanca Zuid heeft ook een groot aanbod aan voorzieningen, zoals supermarkten, bars en restaurants, terwijl het slechts 10 minuten rijden is van de stranden van Guardamar en diverse golfbanen. Het gebied is goed bereikbaar via de weg, waardoor u snel en gemakkelijk toegang heeft tot andere toeristische gebieden, zoals Torrevieja en Orihuela Costa, Santa Pola en Alicante, evenals de luchthaven, die allemaal binnen 15-30 minuten met de auto te bereiken zijn.

Het project biedt appartementen met een toeristenvergunning en een beheermaatschappij die alle verhuur verzorgt, waardoor dit een speciaal product is voor wie op zoek is naar een woning om in te investeren. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, die beschikbaar zijn in drie modellen: begane grond met tuin; tussenverdieping met een groot terras; en topfloors met een dakterras. Alle woningen hebben een open woonruimte, waarin optimaal gebruik wordt gemaakt van natuurlijk licht, met uitzicht op de prachtige gemeenschappelijke ruimtes. Afhankelijk van de locatie binnen het complex bieden sommige topfloors ook uitzicht op de lagunes.

De gemeenschappelijke voorzieningen zijn het hoogtepunt van het complex, met een enorme tuin, een groot zwembad voor volwassenen en kinderen met buitendouches, een kinderspeelplaats, een buitengymnastiek, een minigolfbaan, een spa en een gemeenschappelijke vergaderruimte. Ook is er een ondergrondse parkeergarage met bergingen.

Elk appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht en is voorzien van witgoed, airconditioning, inbouwkasten, elektrische zonwering, verlichtingspakket, video-intercom, plus een parkeerplaats en een berging in de ondergrondse parkeergarage.

Dit project is interessant voor investeerders. Vraag meer informatie aan over de fiscale voordelen en bijzonderheden.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
81m²

Functies

Terras
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
Gemeubileerd
€ 211.000