REF: VA-900-GF

El Raso

Appartement te koop

Het is ons plezier dat wij u een nieuw wooncomplex presenteren van 175 appartementen bestaande uit 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn 3 soorten appartementen, de begane grond met grote tuinen, de middelste verdieping met ruime terrassen en de penthouses met zowel een terras van dezelfde grootte als de middelste verdieping, maar dan met grote solariums. De indeling van de appartementen bestaat uit een grote open ruimte bestemd voor een keuken, eetkamer en woonkamer van waaruit u toegang heeft tot uw terras, u heeft twee slaapkamers en een en-suite slaapkamer.

De residentie zal veel te doen hebben en veel voorzieningen hebben, zoals een groot zomerzwembad of zelfs een verwarmde spa. Kinderen kunnen ook spelen in hun eigen kleine park, en er is ook een fitnessruimte en een putting green om te oefenen voordat u naar een van de vele golfbanen gaat

Dit project is gelegen in het rustige El Raso en vanuit uw appartement heeft u prachtig uitzicht op het meer. El Raso maakt deel uit van de prachtige kustplaats Guardamar en u bent slechts een klein eindje rijden verwijderd van de prachtige stranden.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
106m²

Functies

Terras
Tuin
Garage
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
€ 249.900