REF: EP-907

El Chaparral

Villa te koop

Exclusieve ontwikkeling van geschakelde villa's in de gevestigde wijk El Chaparral in Torrevieja, aan de Costa Blanca Zuid. Dicht bij de winkelcentra Habaneras en Carrefour, met alle dagelijkse benodigdheden, en op slechts 10 minuten rijden van de prachtige stranden van Torrevieja.

Villa's gebouwd op percelen van 432m2, verdeeld over twee verdiepingen, plus een solarium van 50m2 met uitzicht op het zoutmeer Las Salinas. De begane grond bestaat uit een gecombineerde moderne keuken en eetkamer, een gastentoilet en een aparte woonkamer die uitkomt op het indrukwekkende terras en het zwembad. De hoofdslaapkamer met eigen badkamer en terras bevinden zich op de eerste verdieping, evenals 2 extra slaapkamers en een gedeelde badkamer.

De villa's zijn ontworpen met het oog op comfort, door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, en hebben vooraf geïnstalleerde luchtkanalen, vloerverwarming in de badkamers, privézwembad, video-intercom en gemotoriseerde poort, en parkeergelegenheid op het terrein.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
148m²

Functies

Terras
Privé zwembad
Tuin
Dakterras
Prive parkeerplaats
Veranda
€ 445.000