REF: UM-966

Denia

Villa te koop

Deze buitengewone high-end luxe villa is een meesterwerk van verfijning en comfort, perfect gepositioneerd om te genieten van een panoramisch uitzicht dat elk element van de natuur omvat: zee, bergen en weelderige groene landschappen. Gelegen op een bevoorrechte locatie, op slechts 750 meter afstand van de betoverende zee, biedt deze villa een ongeëvenaarde levensstijl aan de kust.

De majestueuze villa strekt zich uit over meer dan 450 vierkante meter bebouwde oppervlakte, met aandacht voor elk detail om luxe en esthetiek samen te brengen. Het royale terras van maar liefst 335 vierkante meter, nodigt bewoners uit om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee, omringende bergen en weelderige natuur.

De leefruimte van de villa is een oase van licht en ruimte, met grote ramen die het overvloedige natuurlijke licht binnenlaten en een continue connectie met de buitenwereld creëren. De open high-end keuken, met uitzicht op de uitgestrekte zee, is uitgerust met de nieuwste state-of-the-art apparatuur en biedt een perfecte setting voor culinaire creativiteit.

De villa beschikt over maar liefst 6 luxueuze slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, waardoor zowel bewoners als gasten kunnen genieten van ultiem comfort en privacy. Elke slaapkamer is een toevluchtsoord van elegantie, ontworpen met hoogwaardige materialen en verfijnde afwerkingen.

Het opvallende mega infinity zwembad, met een oppervlakte van 82 vierkante meter, is een waar kunstwerk dat naadloos lijkt over te gaan in de horizon van de Middellandse Zee. Omringd door een weelderige tropische tuin, wordt het zwembadgebied een privéparadijs voor ontspanning en verfrissing.

De villa voorziet in de behoefte aan ruimte voor voertuigen met een garage voor 2 wagens en nog eens 2 parkeerplaatsen, waardoor gemak en functionaliteit worden geboden.

Deze high-end luxe villa biedt niet alleen een unieke levensstijl, maar ook een symfonie van design, comfort en natuurlijke schoonheid, allemaal samengebracht in een uitzonderlijke woning aan de kust.

Algemeen

Slaapkamers
6
Badkamers
6
Woonoppervlakte
458m²

Functies

Terras
Privé zwembad
Tuin
Garage
Berging
Kelder
Zeezicht
€ 2.657.000