REF: UM-965

Denia

Villa te koop

Deze  luxe villa in La Sella, Denia, is een waar meesterwerk van architectuur en design, perfect gelegen om optimaal te profiteren van het prachtige landschap dat deze regio te bieden heeft. Met een ongeëvenaard uitzicht op de zee, omliggende natuur, majestueuze bergen en het golfterrein, belichaamt deze villa de essentie van exclusieve Mediterrane levensstijl.

De villa is majestueus gepositioneerd op een uitgestrekt perceel van meer dan 1500 vierkante meter, waardoor bewoners de luxe van ruimte en privacy ervaren. Het buitenterras strekt zich uit over maar liefst 130 vierkante meter, waardoor een uitgestrekte buitenruimte ontstaat waar bewoners kunnen ontspannen, entertainen en genieten van het adembenemende uitzicht. Het pronkstuk van het terras is het betoverende infinity zwembad van 32 vierkante meter, waarin het water naadloos overloopt in de horizon, waardoor het gevoel van onbegrensde luxe wordt versterkt.

Binnenin de villa betovert de open en lichtrijke woonkamer de zintuigen, met vloer-tot-plafond ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een panoramisch uitzicht bieden op de glinsterende zee. De aangrenzende moderne keuken is een meesterwerk van design en functionaliteit, uitgerust met state-of-the-art apparatuur en met een subliem uitzicht op de uitgestrekte Middellandse Zee.

De villa biedt drie prachtige slaapkamers, allemaal met uitzicht op de zee, waardoor de bewoners elke ochtend kunnen ontwaken met het spectaculaire uitzicht. Elke slaapkamer is een oase van rust en luxe, ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van comfort en stijl. Er zijn ook drie verfijnde badkamers die elegantie en functionaliteit combineren.

De villa voorziet in het gemak van twee parkeerplaatsen, zodat bewoners en gasten altijd probleemloos toegang hebben tot de woning. De weelderige tropische tuin omringt de villa en biedt een gevoel van sereniteit en harmonie met de natuur.

Kortom, deze luxe villa in La Sella, Denia, is een oase van schoonheid en verfijning, waarbij de combinatie van adembenemende uitzichten, hoogwaardige afwerking en doordachte details een ongeëvenaarde levenservaring creëert aan de prachtige kust van Spanje.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
164m²

Functies

Terras
Privé zwembad
Tuin
Berging
Zeezicht
€ 940.000