REF: UM-964

Denia

Villa te koop

Deze adembenemende luxe villa in Denia biedt werkelijk een exclusieve leefomgeving. Gelegen op een ideale locatie, op slechts 2 kilometer afstand van de glinsterende Middellandse Zee en met een betoverend uitzicht op de zee vanuit verschillende kamers, belichaamt deze villa de ultieme combinatie van moderne elegantie en natuurlijke pracht.

Met 4 ruime slaapkamers en evenveel weelderige badkamers, biedt de villa een overvloed aan comfort en privacy voor zowel bewoners als gasten. De moderne open keuken vormt het kloppend hart van de leefruimte en is uitgerust met de nieuwste hoogwaardige apparatuur. De royale woonruimte naast de keuken opent zich naar de ongeëvenaarde schoonheid van de Middellandse Zee, waardoor bewoners kunnen genieten van een adembenemend uitzicht dat zich uitstrekt tot aan de horizon.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de villa is het weelderige infinity zwembad met een oppervlakte van maar liefst 32 vierkante meter. Het zwembad lijkt naadloos over te gaan in de azuurblauwe zee, waardoor het gevoel van onbegrensde luxe en sereniteit wordt versterkt. Naast het zwembad strekt zich een tropische tuin uit, met zorgvuldig geselecteerde exotische planten en bomen die een gevoel van weelderige harmonie creëren.

Het ruime terras van 142 vierkante meter biedt voldoende ruimte om te ontspannen, te genieten van de zonsondergangen en om gasten te vermaken in een omgeving die doordrenkt is van stijl en klasse. Hier kunnen al fresco diners worden geserveerd en kunnen sociale bijeenkomsten worden georganiseerd met de zee als achtergronddecor.

De villa biedt ook praktische aspecten van luxe wonen, met een parkeerplaats voor 2 wagens, waardoor bewoners en gasten altijd gemakkelijk toegang hebben tot hun accommodatie.

Met een ideale afstand van 2,5 kilometer tot faciliteiten, waaronder winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden, combineert deze villa het beste van twee werelden: een afgelegen toevluchtsoord met uitzicht op majestueuze bergen en een verbluffend zeezicht, en tegelijkertijd toegang tot het bruisende leven van Denia en alles wat deze prachtige kustplaats te bieden heeft. Kortom, deze luxe villa belichaamt de essentie van verfijnd wonen aan de Spaanse kust.

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
4
Woonoppervlakte
224m²

Functies

Terras
Privé zwembad
Tuin
Garage
Berging
Kelder
Zeezicht
€ 1.125.000