REF: TFS-NH 013

Costa Adeje

Appartement te koop

Als u op zoek bent naar iets voor eigen plezier en tegelijkertijd als investering, maar u wilt zich nergens anders zorgen over maken dan er gewoon van genieten, is dit uw kans.

Wij presenteren appartementen met 1 en 2 slaapkamers in het hart van Costa Adeje in het gewilde Ramada Residence by Wyndham.

Het hebben van een woning in dit complex helpt u alles te vergeten en tegelijkertijd te genieten van alle services die het resort biedt voor uw verblijf.

Het stelt de eigenaar in staat om 45 dagen per jaar van zijn eigendom te genieten, en de rest van het jaar zullen zij het voor u verhuren en perfect onderhouden.

Vanwege zijn grote naam garanderen zij een jaarlijks rendement van 5%.

De appartementen worden volledig gerenoveerd en volledig gemeubileerd geleverd met alles wat een gast of u nodig zou kunnen hebben tijdens uw verblijf.

Het resort heeft een gemeenschappelijk zwembad, een zwembadbar, een receptie, een conciërge, een speeltuin, een recreatiegebied, enz.

Het is een geweldige kans om uw eigen huis met hotelservice te hebben in het zuiden van Tenerife tegen deze ongelooflijke prijzen.

Prijzen variëren afhankelijk van de vierkante meters en de locatie binnen het complex.

Algemeen

Slaapkamers
1
Badkamers
1
Woonoppervlakte
42m²

Functies

Terras
Dakterras
Gemeenschappelijk zwembad
Zeezicht
Gemeubileerd
€ 265.000