REF: MH-459

Ciudad Quesada

Villa te koop

Deze villa's in Ciudad Quesada (Rojales) zijn een werkelijk geweldig modern en toch traditioneel mediterraans huis. Ontworpen om het meeste uit de unieke omgeving te halen, profiteert het optimaal van de rust met vrij stromende open ruimtes en praktische ruimtes. Alle voorzieningen liggen op korte loopafstand: supermarkten, apotheek, medische diensten, restaurants, bars, evenals vele recreatiegebieden en veel van extreme schoonheid, zoals de zoutmeren van La Mata.

Op slechts een klein eindje rijden ligt de stad Guardamar met enkele van de beste stranden van de Costa Blanca. Warm kristalhelder water baden de witte zandstranden van deze badplaats.Deze villa's hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers met een onderbouw, hoewel er veel opties zijn, zowel wat betreft de configuratie van het pand.

Onderbouw: Standaard onderbouw is afgewerkt in beton en zijn niet betegeld, geschilderd of gepleisterd.- Optie 1: Volledige onderbouw met pleisterwerk, randtegels, verlichtingsarmaturen en gepolijste betonnen vloer: 24.900€- Optie 2: Volledige onderbouw met pleisterwerk, randtegels, verlichtingsarmaturen en tegelvloeren: 29.900€* Badkamer in onderbouw: 4.900 €* alleen bij optie 2

Het zwembad is niet bij de prijs inbegrepen:- 6m x 3m: 13.000€- 7m x 3m: 14.500€

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
165m²

Functies

Terras
Tuin
€ 399.900