REF: RS-077

Ciudad Quesada

Villa te koop

Elegante villa op een populaire locatie in Ciudad Quesada, een woonwijk met een prachtig landschap dicht bij de beroemde zoutmeren van Torrevieja en op slechts 30 km. van de luchthaven van Alicante.

De woning heeft twee verdiepingen met 4 slaapkamers en drie badkamers. Het huis staat in een gesloten villacomplex (Laguna villas 5).

Het huis is 185 m2 en staat op een perceel van ongeveer 390 m2.

Het terrein is prachtig ontworpen met een betegeld terras en een goede tuin met palm- en citroenbomen, een groot zwembad, een bubbelbad, een buitendouche en een berging.

Het huis is gebouwd met materialen van hoge kwaliteit en valt op door zijn unieke ontwerp, met veel licht op beide verdiepingen.

Op de benedenverdieping is er een ruime, lichte woonkamer met grote ramen en glazen schuifdeuren die binnen- en buitenruimtes combineren. De open keuken heeft een eetkamer en binnen is er een wasruimte en bijkeuken, met toegang tot de tuin. Vanuit de woonkamer is er een badkamer met een douche en een grote slaapkamer met een uitgang naar de tuin.

Op de 2e verdieping zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers met vloerverwarming, waarvan er een toegankelijk is vanuit de ouderslaapkamer. Vanuit alle slaapkamers is er een uitgang naar een L-vormig balkon/terras dat uitnodigt om van de zon te genieten en te ontspannen met een prachtig uitzicht op de buurt.

De apparatuur en uitrusting in het huis zijn van de hoogste kwaliteit, met Villeroy & Boch, Hansgrohe en Liebherr. Er is ook prachtig marmer op de vloeren en meubilair in de keuken en badkamers. Overal in de vloeren zitten verzonken elektrische aansluitingen, wat de mogelijkheden voor verschillende toepassingen vergroot. Alle inboedel is inbegrepen bij de aankoop, met uitzondering van individuele persoonlijke items die door de eigenaren zijn opgesomd.

Naast het complex is een supermarkt en in de omgeving zijn er meer winkels, restaurants, scholen, gezondheidszorg en alle belangrijke diensten.

Praktische informatie

Woonoppervlakte
185 m²
Slaapkamers
4
Badkamers
3

Functies

Terras
SLEUTELKLAAR
Privé zwembad
Tuin
Prive parkeerplaats
Berging
€ 549.000