REF: GE-1023

Calpe

Schakelwoning te koop

Moderne woningen in Calpe, gelegen op loopafstand van het strand, bieden een perfecte combinatie van stijl en comfort. Deze eigentijdse huizen zijn strategisch gelegen, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot zowel de serene kustlijn als alle benodigde voorzieningen.

Met drie ruime slaapkamers en evenveel badkamers bieden deze woningen voldoende ruimte voor bewoners en gasten. De moderne architectuur en het strakke design zorgen voor een eigentijdse uitstraling, terwijl de grote ramen een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en een uitzicht op de zee en de omliggende bergen mogelijk maken.

De open keuken is uitgerust met moderne apparatuur en is ontworpen met het oog op functionaliteit en esthetiek. Het creëert een naadloze overgang naar de eet- en woonruimtes, waardoor een gezellige sfeer ontstaat.

De rustige wijk waarin deze woningen zich bevinden, zorgt voor een vredige en ontspannen leefomgeving. Tegelijkertijd is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, restaurants en recreatieve activiteiten. Bewoners kunnen genieten van de luxe van een rustige omgeving zonder concessies te doen aan de nabijheid van het bruisende stadsleven.

Met zeezichten aan de ene kant en indrukwekkende bergzichten aan de andere kant bieden deze moderne woningen in Calpe een idyllische levensstijl waar natuur en comfort hand in hand gaan.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
140m²

Functies

Terras
SLEUTELKLAAR
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Berging
Veranda
Zeezicht
€ 435.000