REF: VF-606

Altea

Villa te koop

Op Sierra de Altea, met indrukwekkend uitzicht op zee, komen we deze prachtige luxe villa tegen, met de beste kwaliteit en een perfect ontwerp.

Het pand is verdeeld over 3 verdiepingen, de bovenste verdieping heeft een garage voor twee auto's en een inkomhal die ons toegang geeft tot de rest van het huis. Op de middelste verdieping zijn drie van de vier slaapkamers, twee grote slaapkamers en twee extra slaapkamers. De hoofdslaapkamer op deze verdieping heeft de perfecte positie om te genieten van het prachtige uitzicht op zee, heeft toegang tot een eigen terras en heeft een ensuite badkamer en een inloopkast. De andere twee slaapkamers hebben ook elk hun eigen ensuite badkamer.De begane grond is verdeeld in twee ruimtes, gescheiden door een hal en de trap. Aan de ene kant is de vierde slaapkamer met ensuite badkamer, inloopkast en toegang tot het hoofdterras met veranda. Aan de andere kant vindt u een gastentoilet, een open keuken naar de eetkamer, met een kookeiland, de eetkamer met directe toegang tot de veranda en een lichte woonkamer. Drie open ruimtes, met prachtig natuurlijk licht van de Middellandse Zee en verbonden met de buitenkant van het pand, dat verschillende veranda's heeft, een gastentoilet buiten, een groot terras en een overloopzwembad met prachtig uitzicht op zee.

Deze villa is uitgerust met een lift, een beveiligingssysteem, vloerverwarming, airconditioning, technische verlichting en tuinen.

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
4
Woonoppervlakte
260m²

Functies

Terras
Privé zwembad
Tuin
Garage
€ 1.913.000