REF: DN-852-TF

Albir

Appartement te koop

Dit luxe wooncomplex is gelegen aan de Costa Blanca, in Playa del Albir, I Alfas del Pi (Alicante), het is een perfecte plek om te wonen en het hele jaar door van uw vakantie te genieten, omdat het wordt omgeven door prachtig landschap en gekend is om zijn warm klimaat.

Dit is een privé-appartementenurbanisatie met spectaculaire tuinen en faciliteiten, niet ver van het strand en de natuur.

Dit elegante penthouse bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers en een lichtrijke woonkamer met een open keuken. Daarnaast is er een ruim terras en een enorm dakterras met prachtig uitzicht.

Als er iets is dat deze woonappartementen uniek maakt, dan zijn het wel hun grote tuinen op de begane grond en hun ruime terrassen en solarium op het dak van waaruit u de zee en het natuurpark Sierra Helada kunt zien.

Dit complex is gelegen op een perceel van 30.000 m² in een volledig geconsolideerde omgeving en op de beste locatie van Playa del Albir.

Het gemeenschappelijke gedeelte heeft verschillende sierfonteinen en verschillende zwembaden, daarnaast heeft het een verwarmd binnenzwembad. De gemeenschappelijke ruimtes hebben een poolbar en een zonnedek met ligstoelen, enz. De urbanisatie heeft tennis- en paddlebanen. De locatie is schitterend omdat het dicht bij een grote verscheidenheid aan diensten en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten ligt.

Geschatte leverdatum: december 2023. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
117m²

Functies

Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
€ 1.100.000