REF: NV-1117

Urbanización Coto Riñales

Villa te koop

Moderne woningen gelegen in een rustige urbanisatie in Torres de Cotillas, Murcia. De omgeving biedt tal van wandel- en mountainbikeroutes, naast de traditie die dit gebied in stand houdt. De stad Murcia met zijn uitgebreide aanbod aan diensten ligt op slechts 15 minuten afstand en de kalme wateren van de Mar Menor en zijn prachtige stranden liggen op slechts 30-40 minuten rijden met de auto. Een ideale investeringsmogelijkheid, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, goede stranden, sport- en cultureel aanbod en een internationale luchthaven. Allemaal binnen 30-40 minuten rijden.

Het project bestaat uit moderne woningen, gebouwd op percelen van ruim 500m2, en beschikbaar in verschillende modellen: vrijstaande chalets op één verdieping met 3 of 4 slaapkamers; met of zonder onderbouw Het woongedeelte combineert de woonkamer, eetkamer en keuken in één enkele, ruime en lichte ruimte, met grote ramen die uitkomen op een terras met barbecueplek. Het terras, met directe toegang tot het zwembad en de tuin, is de ideale plek om met familie en vrienden te genieten van het buitenleven.

Alle woningen zijn voorzien van volledig geïnstalleerde airconditioning, binnen- en buitenverlichting, kleurenvideo-intercom, tuin met lokale planten en bomen, privézwembad met buitendouche en parkeerplaats op het perceel. Ook het tuin- en zwembadonderhoud is gedurende de eerste zes maanden inbegrepen.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
135m²

Functies

Terras
Privé zwembad
Tuin
€ 340.000