REF: OS-1112

Santa Rosalía

Appartement te koop

Nieuw appartementencomplex in het exclusieve Santa Rosalía Lake and Life Resort, aan de Costa Cálida. Een uniek woonresort, gecentreerd rond een kunstmatig meer in strandstijl met kristalhelder water en vele fantastische faciliteiten die het tot een authentiek vakantieresort maken. Naast de vele wateractiviteiten die bij het meer beschikbaar zijn, is er ook een strandbar 'chiringuito', een Beach Club met restaurant en fitnessruimte, minigolfbaan, hardloop- en fietspaden, aangewezen chill-outzones om yoga of meditatie te beoefenen, en nog veel meer. Als de vele activiteiten in het resort niet voldoende zijn, zijn er ook verschillende golfbanen in de omgeving. De fantastische stranden van de Mar Menor en de stad Los Alcazares liggen op slechts 4 km van het resort, waar een ruim aanbod aan dagelijkse diensten beschikbaar is. Het resort is volledig afgesloten, met een bewaakte ingang en CCTV-bewaking, waardoor de bewoners verzekerd zijn van een hoog niveau van veiligheid en privacy.

Het complex zal bestaan uit zes blokken van elk vier verdiepingen, met appartementen beschikbaar in verschillende modellen: begane grond modellen met 3 slaapkamers en een eigen tuin; midden verdieping modellen met 2 slaapkamers en een terras; en een penthouse per blok met 3 slaapkamers en twee grote terrassen. Alle appartementen hebben een ruime en open woonkamer, eethoek en keuken, met grote ramen die uitkomen op een terras. Er zijn 2 badkamers, waarvan één en-suite voor de hoofdslaapkamer. Afhankelijk van de bouwfase is het mogelijk om de indeling van de penthouse appartementen aan te passen met een gastentoilet of een extra berging. Door houten lambrisering op te nemen als onderdeel van het interieurontwerp wordt een warme en uitnodigende sfeer bereikt. De appartementen zijn voorzien van topkwaliteit, zoals elektrische rolluiken, inbouwkasten, volledig ingerichte badkamers, pre-installatie voor airco, alarm, video-intercom, een berging en een parkeerplaats.

Naast de faciliteiten die beschikbaar zijn in het resort, heeft het complex een eigen gemeenschapsruimte, met een grote tuin en zwembad, evenals parkeergelegenheid in de open lucht.

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
88m²

Functies

Terras
Garage
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
€ 264.900