REF: JD-1019

Santa Rosalía

Appartement te koop

Nieuw wooncomplex in het exclusieve Santa Rosalía Lake & Life Resort. Een uniek residentieel resort, met een ongelooflijk kunstmatig meer met kristalhelder water als centrale attractie, waar een grote verscheidenheid aan wateractiviteiten kan worden beoefend. Het resort biedt ook andere sportfaciliteiten, prachtige tuinen en een sociale club, een strandbar en een restaurant. Het resort is volledig afgesloten met 24-uurs beveiliging en een bewaakte ingang. De fantastische stranden van de Mar Menor liggen op slechts 4 km van het resort, evenals de belangrijkste stad Los Alcazares, als aanvulling op de selectie van dagelijkse benodigdheden die beschikbaar zijn in het resort.

Het project presenteert moderne appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, beschikbaar in verschillende gebouwen en modellen: begane grond modellen met een eigen tuin; midden verdieping modellen; en bovenste verdieping en penthouse modellen met een eigen solarium. Alle modellen hebben een open woonkamer, eethoek en keuken, met grote ramen die uitkomen op de buitenruimtes. Bepaalde modellen op de begane grond hebben een kelderverdieping met een multifunctionele ruimte die naar behoefte kan worden gebruikt. Gezien de faciliteiten die beschikbaar zijn in het Santa Rosalia Resort, heeft dit complex ook een eigen gemeenschapsruimte met een zwembad, tuinen en een ondergrondse parkeergarage.

Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming in de badkamers, elektrische rolluiken in de slaapkamers, LED-verlichting, een berging en een parkeerplaats met pre-installatie voor een oplaadpunt voor elektrische auto's. Voor een meerprijs is het mogelijk om de woning aan te passen met een keur aan extra upgrades.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
78m²

Functies

Terras
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
Berging
€ 250.000