REF: JD-891

Santa Rosalía

Villa te koop

Project van vrijstaande villa's in het exclusieve Santa Rosalía Lake and Life Resort, aan de kust van Murcia. Het resort presenteert een uniek concept en biedt exclusieve eigendommen binnen een besloten en veilige gemeenschap met een vakantiesfeer. Het resort beslaat 700.000 m2 aan aangelegde gebieden rondom het meest indrukwekkende kenmerk van het resort, het turkoois gekleurde meer in strandstijl. Er zijn ook een verscheidenheid aan buitenactiviteiten beschikbaar voor alle leeftijden, zoals volleybal, minigolf, zeilen, yoga etc. Het resort heeft ook een strandclub met restaurants, een fitnessruimte en een commercieel gedeelte. De hoofdstad Los Alcazares en de fantastische stranden van de Mar Menor liggen op slechts 4 km afstand.

Gelijkvloerse villa's hebben 3 slaapkamers met eigen badkamer, onderbouw en een solarium. De villa's worden gebouwd op percelen tussen de 385m2 en 500m2 en zijn beschikbaar in verschillende indelingsontwerpen. Het uitzonderlijke ontwerp van deze villa's combineert het rustieke effect van natuursteen met moderne oppervlakken van frisse witte gevels en glazen wanden. Het belangrijkste kenmerk van de villa is het spectaculaire dakraam dat de hele villa doorkruist, waardoor een lichte en ruime woonkamer ontstaat. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, waaronder de master bedroom ook een eigen inloopkast heeft.

Het souterrain is afgewerkt met dezelfde materialen als de rest van de villa en omvat een complete badkamer en bijkeuken, evenals een grote open ruimte die voor elk doel kan worden gebruikt, bijvoorbeeld een entertainmentkamer, thuisbioscoop, fitnessruimte, zelfstandig appartement etc.

De fantastische buitenruimte is een natuurlijk verlengstuk van de lounge, met een deels overdekt terras en zwembad met buiten douche. De buitentrap vanaf het terras leidt naar het solarium, inclusief pre-installatie voor een zomerkeuken, een jacuzzi en/of zonnepanelen. Ook heeft het een mooie aangelegde tuin met planten en bomen. Alle villa's hebben een eigen parkeerplaats op eigen terrein, en afhankelijk van het model, een garage of een pergola, met pre-installatie voor een laadstation voor elektrische auto's.

De villa's zullen worden gebouwd met materialen van topkwaliteit en luxe afwerkingen, en omvatten volledig geïnstalleerde A/C met kanalen, geïntegreerd witgoed, vloerverwarming in de badkamers, elektrische rolluiken in de slaapkamers, LED-verlichting voor binnen en buiten, standaard Smart Home-systeem, aangelegde tuin, privé zwembad met watervaleffect en pre-installatie voor een warmtepomp.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
4
Woonoppervlakte
166m²
€ 812.000