REF: RS-084

Playa del Cura

Appartement te koop

Dit luxe afgewerkte appartement ligt op de eerste lijn van de zee en heeft een indrukwekkend mooi uitzicht van La Mata tot aan de Mar Menor.

Het appartement ligt op de 3e verdieping en heeft een bebouwd oppervlak van maar liefst 197m2!!!Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers en een ondergrondse parkeerplaats die te bereiken is met een autolift!Vanuit de woonkamer met keuken en vanuit de master suite heb je een prachtig uitzicht op zee en het terras is overdekt; ideaal voor dagen dat het minder mooi weer is.Er is ook een gemeenschappelijk solarium op het dak waar je meestal alleen van de zee kunt genieten.Bouwjaar is 2019 en is gelegen in het iconische La Sal gebouw aan de boulevard in Torrevieja.

In de directe omgeving vind je bars, uitstekende restaurants; supermarkten en het strand liggen voor de deur.Alles is op loopafstand, dus je kunt de auto in de garage laten staan.De jaarlijkse gemeentebelasting is 875 euro en de gemeenschapskosten zijn 90 euro per maand.

Inbegrepen in de prijs: - Airconditioning- Alle witgoed- Meubilair binnen en buiten- Ondergrondse parkeerplaats- Verhuurlicentie

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
2
Woonoppervlakte
197m²

Functies

Terras
SLEUTELKLAAR
Dakterras
Prive parkeerplaats
Zeezicht
Gemeubileerd
€ 950.000