REF: 4592392

Huyze Ten Briele - appartement 0.3

Weggevoerdenlaan 18 bus 0-03, 9990 Maldegem, België

Appartement te koop

21 nieuwe BEN (bijna-energieneutraal) appartementen met een moderne en elegante architectuur op een uitstekende locatie in het centrum van Maldegem.
De appartementen zijn zeer energiezuinig en worden verwarmd via een warmtepomp. Daarnaast beschikt elk appartement over vloerverwarming wat voor een aangenaam binnenklimaat zorgt.

De binnenafwerking van de appartementen gebeurt naar wens, smaak en budget van de klant. Uw keuken, sanitair, binnendeuren en vloeren kan u zelf kiezen bij de gespecialiseerde toonzalen die aangesteld zijn.

De appartementen zijn praktisch ingedeeld en beschikken elk over een open leefruimte (met ingerichte keuken, eetplaats en zithoek), 2 of 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet, technische berging en een ruim zonneterras.

In de ondergrondse parkeergarage bevinden zich de privatieve autostaanplaatsen, de afzonderlijke privatieve bergingen en de gemeenschappelijke fietsenbergingen.

Deze stijlvolle residentie is zeer centraal gelegen. Vlakbij de invalswegen met o.a. de E34 richting Knokke – Antwerpen en de Aalterbaan die een directe verbinding vormt met de E40. Ook de winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer zijn gemakkelijk bereikbaar.

Prima wonen voor jong & oud, maar ook een interessante investering.

Vraag gerust meer informatie op. Het lastenboek is op aanvraag te verkrijgen.

Ondergrondse autostaanplaats en berging zijn verplicht aan te kopen.

De vermelde prijzen zijn exclusief btw, registratie, notaris- en aansluitingskosten.

Praktische informatie

Beschikbaarheid
bij oplevering
Woonoppervlakte
88.87 m²
Slaapkamers
2
Terras
ja
€ 273.597