REF: TFS-NH011

Club Paraiso

Appartement te koop

Dit charmante appartement met één slaapkamer in Club Paraíso biedt een unieke woonervaring in Playa Paraíso, Tenerife. Gelegen op slechts 500 meter van de wandelpromenade van Playa Las Galgas, biedt dit gezellige thuis comfort en toegankelijkheid tot de prachtige kust.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een woonkamer met een open Amerikaanse keuken. De keuken, uitgerust met moderne apparatuur, integreert naadloos met de woonkamer, waardoor een ruime en functionele ruimte ontstaat. Grote ramen laten natuurlijk licht het interieur overstromen, wat een lichte en gezellige sfeer creëert.

De hoofdslaapkamer is comfortabel en goed verlicht, met ruimte voor een tweepersoonsbed, nachtkastjes en kasten voor opslag. De badkamer, functioneel en elegant, beschikt over essentiële voorzieningen.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een klein balkonnetje dat een charmante plek biedt om van de frisse lucht en het uitzicht op de omgeving te genieten. Deze buitenruimte kan worden ingericht met een kleine tafel en stoelen, wat een perfecte plek is om te ontspannen.

Het Club Paraíso-complex vult de woonervaring aan met een mooi zwembad, ideaal voor zonnige dagen en recreatiemomenten. Bovendien biedt de nabijheid van de wandelpromenade van Playa Las Galgas gemakkelijke toegang tot de kust, waar u kunt genieten van ontspannende wandelingen en activiteiten aan zee.

In de omgeving van het complex vindt u een verscheidenheid aan recreatiemogelijkheden. Van restaurants en cafés tot lokale winkels, er zijn volop kansen om van het sociale leven te genieten en lokale lekkernijen te verkennen. De strategische locatie van het complex biedt een perfecte mix van rust en entertainment.

Samengevat biedt dit appartement in Club Paraíso een unieke combinatie van comfort, natuurlijk licht, een klein balkon, toegang tot een prachtig zwembad en nabijheid van Playa Las Galgas, met recreatiemogelijkheden in de omgeving die de woonervaring verrijken in deze prachtige hoek van Tenerife.

Algemeen

Slaapkamers
1
Badkamers
1
Woonoppervlakte
59m²

Functies

Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke parking
€ 224.900