REF: RS-098

Benijófar

Villa te koop

Deze ruime villa met 3 slaapkamers ligt in Benijófar, een klein dorp gelegen tussen Rojales en Algorfa. Het heeft zijn charme en tradities behouden, maar beetje bij beetje is het gemoderniseerd en uitgebreid, het heeft een winkelcentrum -waar ons verkoopkantoor is gevestigd-, een McDonald's, verschillende bars en restaurants en allerlei noodzakelijke diensten. Het heeft ook een klein park met zand en een vijver met vogels waar je kunt genieten van het heerlijke klimaat van dit prachtige gebied.

De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en twee badkamers met douche op de begane grond. Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer met een en-suite badkamer. Op datzelfde niveau is er een groot terras met een buitenkeuken.

Met een privézwembad en een prachtige kleine tuin heb je de perfecte omgeving voor ontspanning, entertainment en het creëren van blijvende herinneringen met familie en vrienden. 

De auto kan op het perceel worden geparkeerd en de woning is volledig uitgerust met airconditioning warm en koud en wordt volledig gemeubileerd verkocht.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
133m²

Functies

Terras
SLEUTELKLAAR
Privé zwembad
Tuin
Dakterras
Prive parkeerplaats
Berging
Gemeubileerd
€ 435.000