REF: RS-083

Almoradí

Villa te koop

Deze charmante omgeving ligt dicht bij een park en aan de rand van de stad, maar toch dicht bij alle bars, restaurants, een school en supermarkten. Op zaterdag vindt er in het centrum van Almoradi een buitengewoon grote markt plaats.

Deze villa in moderne stijl ligt op een perceel van 550 m2 en heeft een indrukwekkende bebouwde oppervlakte van 409 m2. Op het perceel is er privéparkeergelegenheid voor 2 auto's. De woning beschikt over 5 slaapkamers en 4 badkamers, samen met een prachtige moderne keuken met kookeiland.

De hoofdslaapkamer is uitzonderlijk groot en heeft 2 kleedkamers en toegang tot het terras. De villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen en biedt een ruime overdekte terras in de woonkamer en een groot terras boven, verbonden met de hoofdslaapkamer. Er zijn ook zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor het energieverbruik lager is dan gemiddeld voor zo'n ruime villa met een verwarmd binnenzwembad. 

Inclusief airconditioning, elektrische keukenapparatuur (behalve de wasmachine en droger), een Sonos-geluidssysteem, een alarmsysteem, een kluis, kleedkamers, een gym, een verwarmd binnenzwembad, een wijnkelder / thuisbioscoop, een grote berging en een buitenkeuken met barbecue.

Algemeen

Slaapkamers
5
Badkamers
4
Woonoppervlakte
409m²

Functies

Terras
SLEUTELKLAAR
Privé zwembad
Tuin
Prive parkeerplaats
Berging
€ 580.000