REF: LE-890-GF

Almería

Appartement te koop

Nieuw appartementencomplex aan het strand van Pozo del Esparto, Almería.  Rustige omgeving, die zeer geliefd is ook onder het Spaanse familie-toerisme.    Het biedt toeristen ook de kans om te genieten van de vis en schaaldieren (-gerechten) van deze regio in de verschillende karakteristieke etablissementen in de omgeving.    

Het is een ideale locatie voor wie op zoek is naar totale rust,met de zee van de Costa del Sol op steenworp afstand van huis. Op slechts 1,5 km afstand van alle noodzakelijke voorzieningen, minder dan 4 km van de prachtige Aguilón-golfbaan en op slechts 3,5 km afstand ligt de prachtige stad San Juan de los Terreros, met een breed scala aan gastronomie en zijn traditionaliteit van een Spaanse kustplaats.

Het complex bestaat uit appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin en de appartementen op de bovenste verdieping zijn voorzien van een eigen solarium. Alle modellen bieden een open leefruimte die uitkomt op een terras op het zuidoosten, waar u meer dan 320 dagen per jaar kunt genieten van de zon. Elk appartement beschikt over de beste kwaliteiten en materialen, wat garant staat voor een hoge energiezuinigheid. De residentie heeft een gemeenschappelijk zwembad.

Praktische informatie

Woonoppervlakte
81 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
2

Functies

Terras
Tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Prive parkeerplaats
Zeezicht
€ 235.500